Last van daklekkage? Uniek Dakwerken regelt het in de gemeente Haarlem!

Vraag een offerte aan

Daklekkage repareren? Uniek Dakwerken regelt het in heel gemeente Haarlem!

Vraag een offerte aan

Daklekkage repareren? Uniek Dakwerken regelt het in heel gemeente Haarlem!

Vraag een offerte aan

 Meer dan 25 jaar ervaring

 Werkt door heel NL

 10 jaar garantie op alles

 24/7 spoedservice

Het is belangrijk dat u op tijd de dakbedekking laat nakijken en repareren, om schade aan het dak te voorkomen. Kleine beschadigingen hebben vaak pas grote gevolgen op het moment dat het hard waait of stormt. Grijp daarom op tijd in. Bel Uniek Dakwerken voor al uw dakwerkzaamheden in de gemeente Haarlem. Wij helpen u graag snel en vakkundig. Woont u in Spaarndam, Heemstede, Bloemendaal of Zandvoort? Neem direct contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Dak met regelmaat controleren

Wilt u daklekkage voorkomen? Controleer dan regelmatig uw dakbedekking. Bent u er zelf niet helemaal zeker van of er schade is, laat dan onze experts er naar kijken. Wij komen graag bij u langs voor een onderzoek. Is er sprake van schade of lekkage? Uniek Dakwerken voert desgewenst alle reparaties aan uw dak uit. Met meer dan tien jaar ervaring garanderen wij kwaliteit in heel de gemeente Haarlem en een 24/7 spoedservice. Bel ons nu!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Uw expert voor het herstel van uw dak

Uniek Dakwerken legt nieuw dakleer of pannen op het dak. Daarnaast  gaan we ook na of het zink, lood en de pannen nog steeds stevig zijn bevestigd. Ook controleren we of er geen water in de isolatie is doorgedrongen. Bij ons kiest u bovendien uit een uitgebreide selectie van verschillende materialen voor dakbedekking. Heeft u overlast van vogels? Neem dan even telefonisch contact met ons op, want ook dat lossen we voor u op. Kies voor de allround vakmensen van Uniek Dakwerken. Dé expert voor uw dakreparatie en -renovatie in de gemeente Haarlem.