Daklekkage repareren? Uniek Dakwerken regelt het in heel gemeente Meierijstad!

Vraag een offerte aan

Daklekkage repareren? Uniek Dakwerken regelt het in heel gemeente Meierijstad!

Vraag een offerte aan

Daklekkage repareren? Uniek Dakwerken regelt het in heel gemeente Meierijstad!

Vraag een offerte aan

 Meer dan 25 jaar ervaring

 Werkt door heel NL

 10 jaar garantie op alles

 24/7 spoedservice

Om schade aan uw dak te voorkomen, is het van belang dat u op tijd de dakbedekking laat nakijken en repareren. Vaak hebben kleine beschadigingen pas grote gevolgen op het moment dat het hard waait of stormt. Grijp daarom tijdig in. Bel Uniek Dakwerken voor al uw dakwerkzaamheden in de gemeente Meierijstad. Wij helpen u graag vakkundig en snel. Woont u in Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Erp of Sint-Michielsgestel? Neem direct contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Controleer daken met regelmaat

Daklekkage voorkomen? Dan is het verstandig regelmatig uw dakbedekking te controleren. Wanneer u er zelf niet helemaal zeker van bent of er schade is, laat dan onze experts er naar kijken. Uniek Dakwerken komt graag bij u langs voor een onderzoek. Is er sprake van lekkage of schade? Ons gespecialiseerde bedrijf voert desgewenst alle reparaties aan uw dak uit. Met meer dan tien jaar ervaring garanderen wij kwaliteit in heel de gemeente Meierijstad en een 24/7 spoedservice. Bel meteen!!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Allround expert voor het herstellen van uw dak

Bij Uniek Dakwerken leggen we nieuw dakleer of pannen op het dak, maar gaan we ook na of het zink, het lood en de pannen nog steeds stevig zijn bevestigd. Ook controleren we of er geen water in de isolatie is doorgedrongen. Bij Uniek Dakwerken kiest u bovendien uit een uitgebreide selectie van verschillende materialen voor dakbedekking. Heeft u overlast van vogels? Bel dan met Uniek Dakwerken, want ook dat lossen we voor u op. Kies voor de allround vakmensen van Uniek Dakwerken. Dé expert voor uw dakreparatie en -renovatie in de gemeente Meierijstad.