Dakreparatie, Dakonderhoud en Dakrenovatie? Uniek Dakwerken regelt het in de gemeente Purmerend!

Vraag een offerte aan

Daklekkage repareren? Uniek Dakwerken regelt het in heel gemeente Alkmaar!

Vraag een offerte aan

Daklekkage repareren? Uniek Dakwerken regelt het in heel gemeente Alkmaar!

Vraag een offerte aan

 Meer dan 25 jaar ervaring

 Werkt door heel NL

 10 jaar garantie op alles

 24/7 spoedservice

Dakschade het liefst voorkomen? Laat dan op tijd de dakbedekking nakijken en repareren. Kleine beschadigingen hebben vaak pas grote gevolgen op het moment dat het hard waait of stormt. Grijp daarom op tijd in. Bel Uniek Dakwerken voor al uw dakwerkzaamheden. Wij helpen u snel en vakkundig. Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Regelmatig dak controleren

Wilt u daklekkage voorkomen? Controleer dan regelmatig uw dakbedekking. Bent u er zelf niet helemaal zeker van of er schade is, laat dan onze experts er naar kijken. Wij komen graag bij u langs voor een onderzoek. Is er sprake van schade of lekkage? Uniek Dakwerken voert desgewenst alle reparaties aan uw dak uit. Met meer dan tien jaar ervaring garanderen wij kwaliteit in heel de gemeente Purmerend en een 24/7 spoedservice. Bel ons nu!

De expert voor het herstel van uw dak

Bij Uniek Dakwerken leggen we nieuw dakleer of pannen op het dak. Daarnaast gaan we na of het zink, lood en de pannen nog steeds stevig zijn bevestigd en controleren we of er geen water in de isolatie is doorgedrongen. Bij Uniek Dakwerken kiest u bovendien uit een grote selectie van verschillende materialen voor dakbedekking. Heeft u overlast van vogels? Bel ons dan, want ook dat lossen we voor u op. Kies voor de allround vakmensen van Uniek Dakwerken. Dé expert voor uw dakreparatie en -renovatie in de gemeente Purmerend.