Uniek Dakwerken: de meest veelzijdige dakspecialist uit Amsterdam

vraag nu een offerte aan

De veelzijdige dakspecialist uit Amsterdam

Vraag een offerte aan

De veelzijdige dakspecialist uit Amsterdam

Vraag een offerte aan

 Meer dan 25 jaar ervaring

 Werkt door heel NL

 10 jaar garantie op alles

 24/7 spoedservice

Uniek Dakwerken kunt u voor tal van klussen en projecten inschakelen. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel of een complete dakrenovatie. Zelfs voor het oplossen van vogeloverlast op uw dak, bent u bij Uniek Dakwerken aan het juiste adres. Uniek Dakwerken is werkzaam in de regio Amsterdam. Uw betrouwbare partner op het gebied van daken en goten. Wilt u uw dak door iemand met meer dan 10 jaar ervaring en kunde laten verbeteren? Neem snel contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Dakwerken in regio Amsterdam en Haarlemmermeer

Uniek Dakwerken is dé dakspecialist van Amsterdam en omstreken. Wij nemen diverse klussen aan daken graag op ons. Neem contact met ons op als u op zoek bent naar persoonlijk contact en een snelle afhandeling van de klus. Wij houden er niet van om wekenlang een steiger in de tuin van een klant te laten staan. Of wat te denken van een puincontainer? Als we er gebruik van maken, zorgen we ervoor dat u er zo weinig mogelijk last van heeft.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

Dakkapel plaatsen

Wilt u advies over een dakkapel? Bel Uniek Dakwerken. Met een dakkapel wint u een zee aan ruimte op de bovenste verdieping. Laat uw dakkapel altijd plaatsen door een ervaren vakman. Een vakman die zo secuur mogelijk te werk gaat. Zo voorkomt u later problemen. Voorkom dat er lekkages ontstaan in de naden, bel Uniek Dakwerken voor advies of een offerte, ook voor uw dakkapel.