Heeft u zo snel mogelijk een vakman nodig voor een dakgootreparatie? Bel Uniek Dakwerken!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

 Meer dan 25 jaar ervaring

 Werkt door heel NL

 10 jaar garantie op alles

 24/7 spoedservice

Als dakspecialist verhelpen wij professioneel en snel lekkages in uw dakgoot. Profiteer van onze snelle en betrouwbare service in Weesp en Haarlemmermeer. Van reparatie tot renovatie, Wij bieden alle diensten tegen eerlijke prijzen. U krijgt een persoonlijk advies na een inspectie van de schade ter plaatse.Voorkom lekkage, water- en vochtschade. Bel Uniek Dakwerken vandaag nog.

MAAK EEN AFSPRAAK

Reparatie of nieuwe dakgoten

Of de goot van uw huis nu van kunststof, koper of gegalvaniseerd metaal is, wij kennen de effectieve methode voor een professionele reparatie.


Gaten in zinken goten dichten we door te solderen of te lassen. Als een reparatie niet langer mogelijk of niet verstandig is, zullen we ook nieuwe dakgoten installeren. Van de enkele dakgoot op een punt van uw huis tot complete systemen inclusief de regenpijpen. 

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Dakgootreparatie volgens de huidige standaard

Wij voeren het werk uit volgens de huidige standaard van vakmanschap. We verwijderen de oude goot, installeren de nieuwe maat op een helling, verbinden professioneel of voegen de verbindingen aan, installeren de moffen en afvoeren en bevestigen de nekplaten. 

Bent u op zoek bent naar een gespecialiseerd bedrijf voor de reparatie of vernieuwing van uw dakgoot?


06 - 39 56 99 99