Een expert nodig voor schoorsteenreparatie in Weesp - Haarlemmermeer?

Vraag direct een offerte aan

 Meer dan 25 jaar ervaring

 Werkt door heel NL

 10 jaar garantie op alles

 24/7 spoedservice

De overgrote meerderheid van de schoorstenen is van baksteen, een eeuwenoude manier voor het verzorgen van rookafvoer. Met goed onderhoud hebben bakstenen schoorstenen nog altijd een zeer lange levensduur. Uniek Dakwerken kan uw schoorsteen weer nieuw leven inblazen. We voeren overal in Weesp schoorsteenrenovaties uit - ongeacht de staat waarin de schoorsteen zich bevindt. Meer weten? Maak een afspraak of vraag een offerte aan!

06 - 39 56 99 99

De zwakste schakel van een schoorsteen

Uniek Dakwerken vindt iedere zwakke plek van uw oude schoorsteen en lapt deze weer op. Als u wilt weten hoe een typische schoorsteenvernieuwing in Weesp er voor ons uitziet, gaat het vooral om het repareren van de zwakste schakel in een schoorsteen - namelijk de verbindingen - die voortdurend worden blootgesteld aan hitte en ook aan het weer en de wind. Bel ons voor meer informatie.

SCHOORSTEEN KAPOT? BEL ONS

Verschillende soorten schoorstenen

Er zijn maar weinig schoorstenen die niet de revue van Uniek Dakwerken hebben gepasseerd. De metselwerk pot, metalen potten, de gemengde pot, luchtgekoelde pot... Noem maar op. Houtkachels zijn weer populair dus wordt de schoorsteen weer vaker gebruikt. Meer schoorsteengebruik betekent meer reparaties! Mogen we binnenkort ook bij u aan de slag? Vraag via deze site een offerte aan.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN