Stormschade? Bel ons direct!

Vraag een offerte aan

 Meer dan 25 jaar ervaring

 Werkt door heel NL

 10 jaar garantie op alles

 24/7 spoedservice

Met het Nederlandse weer komt stormschade aan een dak nogal eens voor. Een storm kan aardig wat schade aan uw dak veroorzaken, zo sneuvelen er regelmatig enkele dakpannen of scheuren de nokvorsten. Het is dan erg belangrijk om meteen actie te ondernemen om lekkage te voorkomen. Uniek Dakwerken staat voor u klaar en komt zo snel mogelijk in actie! 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Dakreparatie na stormschade

Door extreme weersomstandigheden kan uw dak flinke schade oplopen. Door heftige windstoten en storm kunnen dakpannen losraken en dakramen en gevels beschadigd raken. De meest voorkomende schade wordt echter veroorzaakt door lekkage die door de storm is ontstaan. Het is daarom belangrijk om snel actie te ondernemen.


Uniek Dakwerken kan u hierbij helpen en zorgt voor een snelle en vakkundige reparatie van de stormschade. Hierbij lossen we zo snel mogelijk de ergste schade aan het dak op, zodat waterschade kan worden voorkomen. 

BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK

Verzekeringsvergoeding stormschade

Naast het repareren van uw dak na stormschade kunnen wij u ook helpen met het opstellen van een offerte voor de verzekeringsmaatschappij. Hierin zullen onder andere foto's van de schade, de werkzaamheden en kosten worden vermeld. Op deze manier kan de verzekeraar snel handelen en is de kans groot dat u de kosten niet zelf hoeft voor te schieten. De verzekeraar zal de kosten van de werkzaamheden direct met ons regelen. 


Wilt u meer weten over de verzekeringsvergoeding na stormschade?  Uniek Dakwerken helpt u graag verder!


MAIL ONS VOOR MEER INFORMATIE